Wednesday, April 6, 2011

Aleesya Playtime


Last Sunday rasa nak bawak Aleesya main kt satu tempat ni..mmg dh lama teringin nk bawak tp asyik tangguh je...akhirnye ahad lepas baru berkesempatan bawa dia p main2 kat situ..yela hari2 asyik berkurung dlm rumah je rasa kesian lak tgk dia...so ahad kasi chance..
actually tempat ni duk dlm Great Eastern Mall...mmg cozy sgt tempat ni sbb bg aku seme ada klu nk bawak anak tempat main ada,tempat nk beli brg2 anak2 pun ada,tempat makan best2 pun ada kt sini cam Penang Village & Cozy House...so klu kitaorg dtg jln sini mmg sehari duk sini x p mana2...tapi aku kena pegi kedai2 lain dulu kalau nk beli brg sebelum masuk kat kids dport and gym tu sbb kalau dah masuk sana,sikit punya payah nk bawak keluar Aleesya. Dah dapat duduk situ mmg x ingat nk balik dah...makan pun dia leh skip aduhh anak Mama sorang ni...

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete